Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological examination of food hygiene-Examination of egg and egg products
NORMA vydaná dňa 18.3.1994
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Nie je na sklade |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: GB/T 4789.19-1994
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 18.3.1994
Kód tovaru: NS-1174458
Krajina: Čínska technická norma
Kategória: Technické normy GB
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-05 (Počet položiek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.