Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Inspection of grains and oils—Method of sensory evaluation of paddy or rice cooking and eating quality
NORMA vydaná dňa 5.10.2025
| Jazyk | |
| Prevedenie |
|
| Dostupnosť | Nie je na sklade |
| Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
| NA OTÁZKU |
Označenie normy: GB/T 15682-2025
Poznámka: K dispozici od: květen 2026
Dátum vydania normy: 5.10.2025
Kód tovaru: NS-1243294
Krajina: Čínska technická norma
Kategória: Technické normy GB
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-16 (Počet položiek: 2 252 193)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.