Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
National food safety standard Determination of freezing point in raw milk
NORMA vydaná dňa 26.3.2010
Označenie normy: GB 5413.38-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 26.3.2010
Kód tovaru: NS-1179268
Krajina: Čínska technická norma
Kategória: Technické normy GB
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-10-18 (Počet položiek: 2 205 605)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.