Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
National food safety standards of food additives docosahexaenoic acid grease (fermentation)
NORMA vydaná dňa 15.3.2011
Označenie normy: GB 26400-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.3.2011
Kód tovaru: NS-1177213
Krajina: Čínska technická norma
Kategória: Technické normy GB
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.