Norma GB 19303-2003 1.5.2004 náhľad

GB 19303-2003

Hygienic practice of cooked meat and meat-products factory

Automaticky preložený názov:

Hygienickej praxe vareného mäsa a mäsových produktov z výroby



NORMA vydaná dňa 1.5.2004


DostupnosťVypredané
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: GB 19303-2003
Dátum vydania normy: 1.5.2004
Kód tovaru: NS-375108
Krajina: Čínska technická norma

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.