Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Whole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments.
Automaticky preložený názov:
Plnotučné mlieko - Stanovenie mliečneho tuku , bielkovín a obsah laktózy - Pokyny k prevádzke v polovici infračervených prístrojov.
NORMA vydaná dňa 1.10.1998
Označenie normy: E DIN ISO 9622:1998-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1998
Kód tovaru: NS-307652
Počet strán: 25
Približná hmotnosť: 75 g (0.17 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Vollmilch - Bestimmung des Milchfett-, Protein- und Lactosegehaltes - Leitfaden für den Betrieb von Mittel-Infrarot-Geräten.
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.