Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation.
NORMA vydaná dňa 1.7.2024
Označenie normy: E DIN ISO 22935-2:2024-07
Dátum vydania normy: 1.7.2024
Kód tovaru: NS-1188295
Počet strán: 61
Približná hmotnosť: 183 g (0.40 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Verfahren für die sensorische Beurteilung.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.