NEPLATNÁ E DIN EN ISO 939:2009-02 1.2.2009 náhľad

E DIN EN ISO 939:2009-02 (Návrh)

Spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.

Automaticky preložený názov:

Korenie - Stanovenie obsahu vlhkosti - Uvoľnenie metóda.



NORMA vydaná dňa 1.2.2009


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena47.40 bez DPH
47.40

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 939:2009-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2009
Kód tovaru: NS-299702
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 939:2009-02 :

Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Feuchtigkeitsgehaltes - Wasserentzugsmethode.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.