Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method.
Automaticky preložený názov:
Korenie - Stanovenie obsahu vlhkosti - Uvoľnenie metóda.
NORMA vydaná dňa 1.2.2009
Označenie normy: E DIN EN ISO 939:2009-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2009
Kód tovaru: NS-299702
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Feuchtigkeitsgehaltes - Wasserentzugsmethode.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-31 (Počet položiek: 2 222 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.