NEPLATNÁ E DIN EN ISO 8534:2016-10 1.10.2016 náhľad

E DIN EN ISO 8534:2016-10 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).



NORMA vydaná dňa 1.10.2016


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena72.80 bez DPH
72.80

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 8534:2016-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2016
Kód tovaru: NS-652077
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 8534:2016-10 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.