NEPLATNÁ E DIN EN ISO 7973:2015-07 1.7.2015 náhľad

E DIN EN ISO 7973:2015-07 (Návrh)

Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph.

Automaticky preložený názov:

Obilniny a výrobky z obilnín traviny - Stanovenie viskozity múky - Metóda s použitím amylograph.



NORMA vydaná dňa 1.7.2015


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena69.90 bez DPH
69.90

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 7973:2015-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-603624
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 7973:2015-07 :

Getreide und gemahlene Getreideerzeugnisse - Bestimmung der Viskosität von Mehl - Amylograph-Verfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.