Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Oilseed meals - Determination of oil content - Part 2: Rapid extraction method.
Automaticky preložený názov:
Olejoviny jedlá - Stanovenie obsahu oleja - Časť 2 : Metóda Rapid extrakcie.
NORMA vydaná dňa 1.11.2009
Označenie normy: E DIN EN ISO 734-2:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2009
Kód tovaru: NS-299039
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Ölsamenschrote - Bestimmung des Ölgehaltes - Teil 2: Schnellextraktionsverfahren.
Posledná aktualizácia: 2025-06-09 (Počet položiek: 2 203 874)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.