Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Odstredené mlieko, cmar a srvátka - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda ( Referenčná metóda ).
NORMA vydaná dňa 1.5.2008
Označenie normy: E DIN EN ISO 7208:2008-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2008
Kód tovaru: NS-299014
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Magermilch, Molke und Buttermilch - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.