NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6888-1/A1:2002-06 1.6.2002 náhľad

E DIN EN ISO 6888-1/A1:2002-06 (Návrh)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium; Amendment 1: Inclusion of precision data.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov ( Staphylococcus aureus a ďalšie druhy ) - Časť 1 : Technika s použitím Baird - Parkera testovacie médium ; Zmena 1 : Zahrnutie presných údajov.



NORMA vydaná dňa 1.6.2002


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena47.40 bez DPH
47.40

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6888-1/A1:2002-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2002
Kód tovaru: NS-298940
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6888-1/A1:2002-06 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar; Änderung 1: Präzisionsdaten.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.