NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 1.3.2019 náhľad

E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 (Návrh)

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods.



NORMA vydaná dňa 1.3.2019


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena32.30 bez DPH
32.30

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2019
Kód tovaru: NS-937506
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen - Änderung 1: Probenvorbereitung von rohen Meeresgastropoden.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.