Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravinového reťazca - Príprava skúšobných vzoriek, príprava základnej suspenzie a desatinné riedenia pre mikrobiologické vyšetrenie - Časť 2: Osobitné pravidlá pre prípravu mäsa a mäsových výrobkov.
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: E DIN EN ISO 6887-2:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-298931
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-21 (Počet položiek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.