NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-2:2014-01 1.1.2014 náhľad

E DIN EN ISO 6887-2:2014-01 (Návrh)

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - Príprava skúšobných vzoriek, príprava základnej suspenzie a desatinné riedenia pre mikrobiologické vyšetrenie - Časť 2: Osobitné pravidlá pre prípravu mäsa a mäsových výrobkov.



NORMA vydaná dňa 1.1.2014


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena67.90 bez DPH
67.90

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6887-2:2014-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-298931
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6887-2:2014-01 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.