NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6887-1:1997-12 1.12.1997 náhľad

E DIN EN ISO 6887-1:1997-12 (Návrh)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Rules for the preparation of the test samples, of initial suspension and of decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and of decimal dilutions.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Pravidlá pre prípravy testovaných vzoriek , z východiskovej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické vyšetrenie - Časť 1 : Všeobecné pravidlá pre prípravu základnej suspenzie a desatinných riedení.



NORMA vydaná dňa 1.12.1997


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena46.00 bez DPH
46.00

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6887-1:1997-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.1997
Kód tovaru: NS-298930
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6887-1:1997-12 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Regeln für die Vorbereitung von Untersuchungsproben, von Ausgangssuspensionen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Vorbereitung von Ausgangssuspensionen und Dezimalverdünnungen.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.