Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability ( zrýchlené oxidácia test ).
NORMA vydaná dňa 1.7.2008
Označenie normy: E DIN EN ISO 6886:2008-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2008
Kód tovaru: NS-298928
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-20 (Počet položiek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.