NEPLATNÁ E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 1.4.2005 náhľad

E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity - Amendment 1: Precision data for virgin olive oil.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie čísla kyslosti a kyslosti - Zmena 1 : Presné údaje pre panenský olivový olej.



NORMA vydaná dňa 1.4.2005


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena46.00 bez DPH
46.00

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 660/A1:2005-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-298865
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Säurezahl und der Azidität - Änderung 1: Präzisionsdaten für natives Olivenöl.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.