Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method); Amendment 1.
Automaticky preložený názov:
Korenie, korenie a byliny - Stanovenie obsahu prchavých oleja (metóda hydrodistillation); Zmena 1.
NORMA vydaná dňa 1.3.2016
Označenie normy: E DIN EN ISO 6571/A1:2016-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2016
Kód tovaru: NS-631873
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren); Änderung 1.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.