NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6571:2009-03 1.3.2009 náhľad

E DIN EN ISO 6571:2009-03 (Návrh)

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).

Automaticky preložený názov:

Korenie, korenie a byliny - Stanovenie prchavého obsahu oleja ( metóda hydrodistillation ).



NORMA vydaná dňa 1.3.2009


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena65.90 bez DPH
65.90

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6571:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-298857
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6571:2009-03 :

Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Hydrodestillationsverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.