Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).
Automaticky preložený názov:
Korenie, korenie a byliny - Stanovenie prchavého obsahu oleja ( metóda hydrodistillation ).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: E DIN EN ISO 6571:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-298857
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Hydrodestillationsverfahren).
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.