Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie bodu topenia v otvorených kapilárach ( sklzu bod).
NORMA vydaná dňa 1.4.2001
Označenie normy: E DIN EN ISO 6321:2001-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.2001
Kód tovaru: NS-298779
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-03 (Počet položiek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.