NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6321:2021-01 1.1.2021 náhľad

E DIN EN ISO 6321:2021-01 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).



NORMA vydaná dňa 1.1.2021


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena75.00 bez DPH
75.00

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 6321:2021-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2021
Kód tovaru: NS-1010858
Počet strán: 33
Približná hmotnosť: 99 g (0.22 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 6321:2021-01 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.