Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka - Fyzikálne charakteristiky ciest - Časť 2 : Stanovenie reologických vlastností s použitím extensograph.
NORMA vydaná dňa 1.8.2014
Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-2:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2014
Kód tovaru: NS-298658
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-07 (Počet položiek: 2 198 791)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.