NEPLATNÁ E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 1.8.2014 náhľad

E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 (Návrh)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka - Fyzikálne charakteristiky ciest - Časť 2 : Stanovenie reologických vlastností s použitím extensograph.



NORMA vydaná dňa 1.8.2014


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena79.70 bez DPH
79.70

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-2:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2014
Kód tovaru: NS-298658
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.