Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka - Fyzikálne charakteristiky ciest - Časť 1 : Stanovenie nasiakavosti a reologické vlastnosti použitím farinografu.
NORMA vydaná dňa 1.8.2014
Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-1:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2014
Kód tovaru: NS-298657
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-02 (Počet položiek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.