NEPLATNÁ E DIN EN ISO 5530-1:2014-08 1.8.2014 náhľad

E DIN EN ISO 5530-1:2014-08 (Návrh)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka - Fyzikálne charakteristiky ciest - Časť 1 : Stanovenie nasiakavosti a reologické vlastnosti použitím farinografu.



NORMA vydaná dňa 1.8.2014


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena99.40 bez DPH
99.40

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-1:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2014
Kód tovaru: NS-298657
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 5530-1:2014-08 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.