Norma E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 1.11.2025 náhľad

E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 (Návrh)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.



NORMA vydaná dňa 1.11.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena118.80 bez DPH
118.80

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-1:2025-11
Dátum vydania normy: 1.11.2025
Kód tovaru: NS-1241008
Počet strán: 84
Približná hmotnosť: 283 g (0.62 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.