Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
NORMA vydaná dňa 1.11.2025
Označenie normy: E DIN EN ISO 5530-1:2025-11
Dátum vydania normy: 1.11.2025
Kód tovaru: NS-1241008
Počet strán: 84
Približná hmotnosť: 283 g (0.62 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-21 (Počet položiek: 2 246 899)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.