Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky preložený názov:
Obilniny a výrobky z obilnín - Pšenica (Triticum aestivum L.) - Stanovenie alveograph vlastností cesta pri konštantnej hydratácii z obchodných alebo skúšobné múky a skúšobnú metodiku frézovanie.
NORMA vydaná dňa 1.2.2014
Označenie normy: E DIN EN ISO 27971:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2014
Kód tovaru: NS-297954
Počet strán: 62
Približná hmotnosť: 186 g (0.41 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-17 (Počet položiek: 2 350 347)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.