Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means.
NORMA vydaná dňa 1.8.2025
Označenie normy: E DIN EN ISO 21415-2:2025-08
Dátum vydania normy: 1.8.2025
Kód tovaru: NS-1226671
Počet strán: 65
Približná hmotnosť: 195 g (0.43 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-10 (Počet položiek: 2 232 034)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.