Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means.
Automaticky preložený názov:
Pšenica a pšeničná múka - glutén obsah - Časť 2: Stanovenie mokrého lepku mechanickými prostriedkami.
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: E DIN EN ISO 21415-2:2013-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-297475
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.