Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feed - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív - validáciu metódy - Časť 2: Protokol pre validáciu alternatívnych metód (proprietárne) proti referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: E DIN EN ISO 16140-2:2013-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-296603
Počet strán: 70
Približná hmotnosť: 210 g (0.46 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Refernzverfahrens.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-05 (Počet položiek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.