Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 5: Air duct - Design and dimensioning.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Komponenty pre vetranie v komerčných kuchyniach - Časť 5 : vzduchovým kanálom - Navrhovanie a dimenzovanie.
NORMA vydaná dňa 1.7.2011
Označenie normy: E DIN EN 16282-5:2011-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2011
Kód tovaru: NS-285378
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 5: Luftleitungen.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-03 (Počet položiek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.