Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Fish heading and filleting machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - Ryby nadpis a porcovanie stroje - Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: E DIN EN 15467:2013-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-284360
Počet strán: 35
Približná hmotnosť: 105 g (0.23 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Fischköpf- und -filetiermaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-26 (Počet položiek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.