Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Fish heading and filleting machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje - Ryby nadpis a porcovanie stroje - Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: E DIN EN 15467:2013-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-284360
Počet strán: 35
Približná hmotnosť: 105 g (0.23 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Fischköpf- und -filetiermaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-06-21 (Počet položiek: 2 327 876)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.