Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky preložený názov:
Stroje na spracovanie potravín - Pie a koláč stroje - Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
NORMA vydaná dňa 1.3.1999
Označenie normy: E DIN EN 13390:1999-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.1999
Kód tovaru: NS-280363
Počet strán: 51
Približná hmotnosť: 153 g (0.34 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Tortelettmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Posledná aktualizácia: 2024-04-28 (Počet položiek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.