Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans.
Automaticky preložený názov:
Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 5: Vyklápací Panvice a stacionárne panvy.
NORMA vydaná dňa 1.2.2014
Označenie normy: E DIN 18873-5:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2014
Kód tovaru: NS-258580
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 5: Kippbratpfannen und Standbratpfannen.
Posledná aktualizácia: 2025-08-13 (Počet položiek: 2 211 957)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.