Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker.
Automaticky preložený názov:
Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 20: Krep a Poffertjes-Baker.
NORMA vydaná dňa 1.9.2014
Označenie normy: E DIN 18873-20:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2014
Kód tovaru: NS-258576
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 20: Crepe- und Poffertjes-Backgeräte.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.