NEPLATNÁ E DIN 18873-20:2014-09 1.9.2014 náhľad

E DIN 18873-20:2014-09 (Návrh)

Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker.

Automaticky preložený názov:

Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 20: Krep a Poffertjes-Baker.



NORMA vydaná dňa 1.9.2014


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena59.60 bez DPH
59.60

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN 18873-20:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2014
Kód tovaru: NS-258576
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN 18873-20:2014-09 :

Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 20: Crepe- und Poffertjes-Backgeräte.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.