Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 19: Frying and grilling appliances.
Automaticky preložený názov:
Metódy na meranie spotreby energie z vybavenia pre komerčné kuchyne - Časť 19: vyprážanie a grilovanie zariadení.
NORMA vydaná dňa 1.9.2014
Označenie normy: E DIN 18873-19:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2014
Kód tovaru: NS-258573
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 19: Brat- und Grillgeräte.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.