Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 3: Tilting pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky preložený názov:
Zariadenie pre komerčné kuchyne - Časť 3: Vyklápací tlak dusenie panvy, požiadavky a skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.2.2014
Označenie normy: E DIN 18857-3:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2014
Kód tovaru: NS-258484
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 3: Kipp-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.