Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food hygiene - Temperature requirements for foodstuffs.
NORMA vydaná dňa 1.8.2021
Označenie normy: E DIN 10508:2021-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2021
Kód tovaru: NS-1030126
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Temperaturen für Lebensmittel.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-05 (Počet položiek: 2 231 903)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.