NEPLATNÁ E DIN 10164-1:2018-11 1.11.2018 náhľad

E DIN 10164-1:2018-11 (Návrh)

Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 1: Spatula method (reference method).



NORMA vydaná dňa 1.11.2018


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena52.90 bez DPH
52.90

Informácie o norme:

Označenie normy: E DIN 10164-1:2018-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2018
Kód tovaru: NS-898314
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy E DIN 10164-1:2018-11 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 1: Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.