Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; reference method.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov ; aeróbnych mikroorganizmov pri 30 ° C ; referenčná metóda.
NORMA vydaná dňa 1.11.1982
Označenie normy: E DIN 10161-1:1982-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.1982
Kód tovaru: NS-254954
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Referenzverfahren.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.