Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of aerobic grown latic acid bacteria - Spatula method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov - Stanovenie aeróbnych pestovaných Latico baktérií - Spatula metódou (referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: E DIN 10109:2014-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-254933
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma (Návrh)
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von aerob wachsenden Milchsäurebakterien - Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.