NEPLATNÁ DIN V 10224:2010-05 1.5.2010 náhľad

DIN V 10224:2010-05

Guidance for recommended microbiological test methods for spices and condiments.

Automaticky preložený názov:

Pokyny pre odporúčané mikrobiologické skúšobné metódy pre korenia a korenia.



NORMA vydaná dňa 1.5.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.90 bez DPH
52.90

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN V 10224:2010-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-253433
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN V 10224:2010-05 :

Leitfaden für empfohlene mikrobiologische Prüfverfahren für Gewürze und würzende Zutaten.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.