NEPLATNÁ DIN SPEC 1138:2010-02 1.2.2010 náhľad

DIN SPEC 1138:2010-02

Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie obsahu celkového dusíka spaľovaním podľa zásady Dumas a výpočet obsahu hrubej bielkoviny - Časť 2: Obilniny, strukoviny a výrobky z frézovanej z obilnín.



NORMA vydaná dňa 1.2.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena73.90 bez DPH
73.90

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN SPEC 1138:2010-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2010
Kód tovaru: NS-253247
Počet strán: 30
Približná hmotnosť: 90 g (0.20 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN SPEC 1138:2010-02 :

Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 2: Getreide, Hülsenfrüchte und gemahlene Getreideerzeugnisse.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.