Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products.
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie obsahu celkového dusíka spaľovaním podľa zásady Dumas a výpočet obsahu hrubej bielkoviny - Časť 2: Obilniny, strukoviny a výrobky z frézovanej z obilnín.
NORMA vydaná dňa 1.2.2010
Označenie normy: DIN SPEC 1138:2010-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2010
Kód tovaru: NS-253247
Počet strán: 30
Približná hmotnosť: 90 g (0.20 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 2: Getreide, Hülsenfrüchte und gemahlene Getreideerzeugnisse.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.