Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food hygiene - Commercial dishwashing - Hygiene requirements, testing.
NORMA vydaná dňa 1.2.2019
Označenie normy: DIN SPEC 10534:2019-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2019
Kód tovaru: NS-911600
Počet strán: 108
Približná hmotnosť: 355 g (0.78 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Gewerbliches maschinelles Spülen - Hygieneanforderungen, Prüfung.
Posledná aktualizácia: 2025-06-04 (Počet položiek: 2 203 800)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.