Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems.
NORMA vydaná dňa 1.7.2023
Označenie normy: DIN ISO 22003-1:2023-07
Dátum vydania normy: 1.7.2023
Kód tovaru: NS-1146524
Počet strán: 35
Približná hmotnosť: 105 g (0.23 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Certifikace výrobků a podniků. Potvrzení shody
Procesy v potravinářském průmyslu
Lebensmittelsicherheit - Teil 1: Anforderungen an Stellen, die Managementsysteme für die Lebensmittelsicherheit auditieren und zertifizieren.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.