Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery.
Automaticky preložený názov:
Materiály a predmety v styku s potravinami - Príbory a stolný riad - Časť 5: Špecifikácia pre ostrosť hrán a retenčné test príborov.
NORMA vydaná dňa 1.4.2005
Označenie normy: DIN EN ISO 8442-5:2005-04
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-247156
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit.
1.1.2008
1.7.2003
1.4.2003
NEPLATNÁ
1.7.2009
1.1.2006
1.10.1998
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-27 (Počet položiek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.