Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Mliečne jedlé zmrzliny a zmesi ľad - Stanovenie obsahu tuku - gravimetrická metóda ( Referenčná metóda ).
NORMA vydaná dňa 1.5.2000
Označenie normy: DIN EN ISO 7328:2000-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2000
Kód tovaru: NS-246749
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Speiseeis und Eis-Mischungen auf Milchbasis - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-13 (Počet položiek: 2 204 052)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.