NEPLATNÁ DIN EN ISO 6888-1:1999-05 1.5.1999 náhľad

DIN EN ISO 6888-1:1999-05

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov ( Staphylococcus aureus a ďalšie druhy ) - Časť 1 : Technika s použitím Baird - Parkera testovacie médium.



NORMA vydaná dňa 1.5.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena82.50 bez DPH
82.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6888-1:1999-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.1999
Kód tovaru: NS-246618
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6888-1:1999-05 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.