Norma DIN EN ISO 6888-1:2024-03 1.3.2024 náhľad

DIN EN ISO 6888-1:2024-03

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium.



NORMA vydaná dňa 1.3.2024


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena124.20 bez DPH
124.20

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6888-1:2024-03
Dátum vydania normy: 1.3.2024
Kód tovaru: NS-1166781
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6888-1:2024-03 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.