NEPLATNÁ DIN EN ISO 6887-4:2003-12 1.12.2003 náhľad

DIN EN ISO 6887-4:2003-12

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Príprava skúšobných vzoriek , príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické vyšetrenie - Časť 4 : Osobitné pravidlá pre prípravu okrem mlieka a mliečnych výrobkov , mäsa a mäsových výrobkov , a rýb a rybích výrobkov produkty.



NORMA vydaná dňa 1.12.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena102.40 bez DPH
102.40

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6887-4:2003-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2003
Kód tovaru: NS-246614
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6887-4:2003-12 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von anderen Erzeugnissen als Milch und Milcherzeugnissen, Fleisch und Fleischerzeugnissen, Fisch und Fischerzeugnissen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.