Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp..
NORMA vydaná dňa 1.7.2017
Označenie normy: DIN EN ISO 6579-1:2017-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2017
Kód tovaru: NS-685833
Počet strán: 66
Približná hmotnosť: 198 g (0.44 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Nachweis von Salmonella spp..
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-06 (Počet položiek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.